Firma Hypericum S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc, fondata in anul 2000, avand sediul in Bucuresti. Activitatea companiei consta in importul si distributia de medicamente, cosmetice si produse parafarmaceutice.

Portofoliul de produse este vast, fiind constituit in proportie de 100% din produse de import provenite de la laboratoare de prestigiu din Franta: Laboratoarele Iprad, Lisa-Pharm, Pharm & Nature, firma noastra fiind reprezentantul direct al acestora.

MISIUNEA NOASTRA este sa fim un nume remarcabil in randul distribuitorilor de pe piata romaneasca de distributie a produselor farmaceutice si parafarmaceutice, venind in acest fel in intampinarea clientilor nostri prin implementarea si dezvoltarea unui sistem de management al calitatii, asigurat la toate nivelele de activitate din cadrul companiei.

Raspunzand noilor tendinte mondiale, firma noastra s-a axat in special pe promovarea unor produse obtinute din extracte de plante medicinale, care pe langa calitatea farmaceutica si efectul terapeutic sigur, prezinta avantajul unei tolerante foarte bune, efectele adverse fiind practic absente. Echipa firmei noastre este alcatuita din specialisti in domeniul medicinii, farmaciei, biologiei care contribuie la efortul de promovare si informare asupra produselor firmei noastre.

Distributia produselor se realizeaza atat direct, de catre firma noastra cat si prin intermediul partenerilor nostri.


OBIECTIVE

  • Largirea portofoliului de produse care sa acopere cat mai multe ramuri ale medicinei.
  • Maximizarea gradului de satisfacere a cerintelor clientilor, prin imbunatatirea permanenta a feed-back-ului de la client si adaptarea permanenta la ofertele pietei.
  • Consolidarea imaginii companiei, atat prin implementarea unui marketing activ, cat si prin cresterea cotei de piata.
  • Motivarea angajatilor companiei oferindu-le un cadru de lucru organizat si motivant.

POLITICA ORGANIZATIEI